Skip to content

Hvem er vi?

nifti er er lite filmproduksjonsselskap. Men det er kanskje det beste selskapet i verden. Folk har sagt det før, smarte folk, flinke folk. Hadde vi vært flinkere så hadde ikke det gått an. Umulig. Vi kan lage opplæringsfilmer og produktfilmer. Vi kan hjelpe til med onboarding, vi kan masse om webinar og streaming og alt slikt. Vi har den beste kunnskapen.

Espen Simonsen

En produsent som jobber for resultatene.

Når det kommer til å lede produksjoner er det få som gjør det bedre enn Espen. Spør hvem som helst. De vil si at han er en mester i å produsere filmer; det kan de si fordi han har en master i Film- og videoproduksjon fra NTNU. Grunnen til hans eksepsjonelle ferdigheter på disse områdene er hans lange erfaring som videojournalist, regissør, fotograf, klipper på TV-produksjoner, oppdragsfilm, musikkvideoer og dokumentarer.

Markus H. Thorsen

En magiker når det kommer til etterarbeid.

Med en nøyaktighet som en samurai ovenfor enhver klippejobb er dette multitalentet en helt unik kraft innen post-produksjon. Han kan alt det er verdt å kunne om fargeteori, design, lyd, eksportering og mange flere ting enn vi har tid til å ramse opp her. Med en bachelor i Visuell kommunikasjon fra universitetet i Edinburgh og en bachelor i 3D-grafikk fra Westerdals, så er Markus det mest naturlige valget til å ferdigstille jobben etter Espens eksepsjonelle produksjonsarbeid.

Utrolig flinke

Vi er de flinkeste du har hørt om. Det er helt utrolig. Jeg pratet med en venn forleden, fantastisk fyr, han sa vi er utrolig flinke til det vi gjør. Utrolig flinke.

Vi får jobben gjort

Ingen får jobben gjort som oss. Mange sier det. De sier det hele tida, smarte folk, folk som er flinke til mange ting. “De får jobben gjort” sier de. Hele tida.

Film i verdensklase

Filmene vi lager har du ikke sett maken til. Kanskje av Steven Spielberg eller Martin Scorsese. Men nei, de har ikke den kunnskapen vi har. Vi har den beste kunnskapen.