Skip to content

Hvem er vi?

Etablert under den harde korona-krisen tidlig på 20-tallet, så er nifti et selskap som er gode til å finne medgang i motgang. Vi bringer vår unike blanding av orginalitet, kunnskap, glede, og humor til ditt prosjekt. For ikke å snakke om at vi er superenkle å jobbe med, så lenge du er enig i alle idéene vi kommer med og ler av alle vitsene våre.

Espen Simonsen

En produsent som jobber for resultatene.

Når det kommer til å lede film- og videoproduksjoner er Espen en mester. Bokstavlig talt. Han har en master i Film- og videoproduksjon fra NTNU. Han trives like godt med en penn og en kaffekopp og skriving av manus, som å ta på vernehjelmen og kaste seg ut i oppptak på location. I tillegg har han lang erfaring som videojournalist, regissør, fotograf, klipper på TV-produksjoner, produsere oppdragsfilmer, musikkvideoer og dokumentarer.

Markus Thorsen

En magiker når det kommer til etterarbeid.

Med en nøyaktighet som en samurai ovenfor enhver klippejobb er dette multitalentet en helt unik kraft innen post-produksjon.
Han kan alt det er verdt å kunne om klipp, fargeteori, design, lyd, eksportering og mange flere ting enn vi har tid til å ramse opp her. Med en bachelor i Visuell kommunikasjon fra universitetet i Edinburgh og en bachelor i 3D-grafikk fra Westerdals, så er Markus den i firmaet med flest bachelorgrader.

Nøyaktige

Bruk om lag 60 gram kaffe pr. liter vann

Kunnskapsrike

Vannet bør være på mellom 92–96 grader

Profesjonelle

Ferdig kaffe bør være på mellom 80–85 grader, og kaffen bør serveres innen en halvtime.